Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απαντήσεις από ΟΤΕ και ΕΕΤΤ

Σε συνέχεια από τα :  
Κοντοβαζαινίτες προς τον ΟΤΕ και την ΕΕΤΤ για το μείζον πρόβλημα των επικοινωνιών και 
Ενημέρωση πορείας για το θέμα του ΟΤΕ στην Κοντοβάζαινα ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας για τις κάτωθι απαντήσεις από μέρους ΟΤΕ και ΕΕΤΤ  και την αποστολή τους σε εμάς :


1. Από ΟΤΕ :


Αγαπητέ κύριε Κανελλάκη,

Σε απάντηση της επιστολής σας, σχετικά με τη δυνατότητα παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Τοπική Κοινότητα Κοντοβαζαίνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα.


Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για δυναμική ανάπτυξη των Δικτύων Πρόσβασης και επέκταση της κάλυψης του δικτύου xDSL, επενδύουμε στη συνεχή ανάπτυξη και μετεξέλιξη των υποδομών μας, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. 

Για τη δική σας περιοχή υπάρχουν παράγοντες που εκφεύγουν του ελέγχου της COSMOTE και για τους οποίους δεν ευθύνεται η εταιρία μας μιας και η επιλογή των περιοχών του συγκεκριμένου έργου δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης ή κριτηρίων της COSMOTE. 

Ωστόσο , φρόντισε η εταιρία μας, κατά την υλοποίηση, να περάσει από τον οικισμό σας καλώδιο οπτικών ινών, ώστε να διευκολύνει στο μέλλον την τηλεπικοινωνιακή αναβάθμιση , εγκαθιστώντας καμπίνα πλησίον του υφισταμένου υπαίθριου κατανεμητή του οικισμού. 

Το εν λόγω έργο βρίσκεται σε στάδιο μελέτης, προβλέπεται να ξεκινήσει εντός του 2018 και να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2019.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106333993


Για τη Δ/νση Εξυπηρέτησης Πελατών

Με εκτίμηση,

Διαμάντης Αδαμάντιος


2. Από ΕΕΤΤ


Εξέταση Καταγγελίας

Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την καταγγελία σας με Αρ. Πρωτ. 26214 και ημερομηνία 13-09-2018.
Η καταγγελία σας με αριθμό 34460 έχει αποσταλεί στην/στις εταιρία/εταιρίες

ΟΤΕ ΑΕ
Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελίας σας είναι 23-10-2018.
Το παρόν μήνυμα είναι αυτοματοποιημένο. Παρακαλούμε μην απαντήσετε.
Τομέας Εξυπηρέτησης Καταναλωτών
Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φτιάχνω αγνό σαπούνι εύκολα και γρήγορα

Αφιερωμένο το κατωτέρω στην μνήμη του αγαπημένου μας και καλού Ανθρώπου, Δημήτρη (Μίμη) Κανελλάκη που απεβίωσε την Πέμπτη 28-5-2015 στην Τρίπολη όπου και ετάφη την μεθεπομένη. Και το αφιερώνω στον Μίμη μιας και λάτρευε το χωριό, την γη, την καλλιέργεια της και το δούλεμα της φύσης και των προϊόντων της με τα χεράκια του. Πράξεις που έκανε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, εδώ και χρόνια, εξαιρουμένου του φετινού που "έφυγε". Καλό ταξίδι Μίμη. Γιώργος Θ. Κανελλάκης Φτιάχνω αγνό σαπούνι εύκολα και γρήγορα Πηγαίνοντας στα χωριά όλο και κάποιο τενεκέ με περσινό ή και παλαιότερο λάδι θα βρούμε.  Όσο παλαιότερο το λάδι, τόσο το καλύτερο, αν θέλουμε να κάνουμε σαπούνι που θα είναι εξαιρετικό, υγιεινό, υποαλεργικό, αγνό και κυρίως 100% οικολογικό, μέσα σε 1/2 ώρα. Οδηγίες :  ζυγίζουμε το λάδι που έχουμε σε ζυγαριά ακριβείας. Σημειωτέον πως, το μπουκάλι με το 1 λίτρο λάδι δεν ζυγίζει 1 κιλό λάδι, μιας και είναι πολύ ελαφρύτερο ! για κάθε κιλό λάδι χρειαζόμαστε  300 γραμμάρια

Τα γράδα ρακής και τσίπουρου και η αντιστοιχία τους σε οινόπνευμα

Γράδα και αλκοόλ – Πόσο οινόπνευμα πρέπει να έχει η ευχάριστης γεύσης τσικουδιά ή τσίπουρο; Οι περισσότεροι, ακόμα και πολλοί παραγωγοί ρακής και τσίπουρου συγχέουν τα (κακώς, κάκιστα ισχύοντα ακόμα στην Ελλάδα, ενώ έχουν καταργηθεί διεθνώς) γράδα τσικουδιάς και τσίπουρου με τους οινοπνευματικούς βαθμούς  ή αγνοούν ότι βγάζοντας π.χ. ως συνήθως (κακώς) 18 γράδα την ρακή, την βγάζουν με 46% οινόπνευμα (!!!) ενώ το ουίσκι και η βότκα  που μάλιστα πίνονται αραιωμένα με πολλά παγάκια και αναψυκτικά ή χυμούς φρούτων, έχουν γύρω στους 43. Η ευχάριστης γεύσης τσικουδιά δεν πρέπει να ξεπερνά τους 37-39 το πολύ  βαθμούς οινοπνεύματος, δηλαδή 16-16,5 γράδα (βλ πίνακα παρακάτω). Δυστυχώς, ελάχιστοι

Κάνω προζύμι, κάνω ψωμί, κρατάω προζύμι !!!

Στα κατωτέρω 5 θέματα - τίτλους, θα θυμίσουμε απλές και ξεχασμένες δυστυχώς διεργασίες για την δημιουργία μυρωδάτου ψωμιού. Διεργασίες όπου, το κόστος της ετοιματζίδικης μαγιάς, περιττεύει και το αποτέλεσμα του ψωμιού μας ανταμείβει υπέρμετρα.  Σημειωτέον, μπορούμε να κάνουμε προζύμι με σκέτο αλεύρι και νερό ή με νερό που έχει μείνει μέσα του έχει μείνει μια μέρα ένα κλαδάκι βασιλικού και σπόρων μήλου ή με μέλι μέσα στο νερό κλπ. Οι τρόποι αποτελούν καθαρά επιλογή δική μας.  Τονίζουμε δε ότι λέει και ο κορυφαίος νεαρός αρχιμάγειρας Άκης Πετρετζίκης για το "γνωστό θέμα" : "Όσο για τον αγιασμό δεν είναι απαραίτητος φυσικά. Απλό νερό κάνει. Στην Ελληνική παράδοση όμως αναφέρουν τον αγιασμό οπότε το βάζω και εγώ σαν τιμή για τα παλιά χρόνια..." Καλή επιτυχία. kontovazaina.blogspot.com   1. Πώς "πιάνουμε" το προζύμι Το καλοκαίρι είναι η πιο εύκολη εποχή για να "πιάσουμε" προζύμι λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας περιβάλλοντος, η